Chrysler Pt Cruiser: 3e versnelling ligt er uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Heb nu 1,5 jaar een pt cruiser en niets dan problemen. Nu weer een probleem met de versnellings bak. de 3e versnelling doet niets meer. kan gas geven wat ik wil maar hij blijft gewoon in zijn neutraal. Heeft iemand een makkelijke oplossing voor dit probleem of gaat dit me °weer doekoes kosten.

Grt Richard

RichardKnol

Geplaatst door RichardKnol (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 17 jaar geleden

Het is me niet helemaal duidelijk of het een automaat of manual is, ik gok even voor het eerste. Begin eens met de storingscodes uit te lezen (in beide gevallen handig): http://www.ptcruizer.com/computer-codes....

Mocht daar niets zinnigs uitkomen, het kan zijn dat de prndl-switch of neutral-safety-switch defect is. Zorgen ervoor dat resp. de computer weet in welke versnelling de auto staat, en dat hij niet kan gaan rijden tijdens het starten (dus alleen in P of N). Als je kunt starten in een andere versnelling (D of R bijvoorbeeld) dan weet je zeker dat er iets mis is. Oliepeil en kwaliteit ook in orde? Anders olie en filter even (laten) vervangen.

Suc6,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.