Chrysler Stratus: Verwarming werkt enkel op de 2 hoogste standen!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Heb Chrysler stratus 2.0 ,2005 Verwarming werkt enkel op de 2 hoogste standen!heb de ventilator al losgemaakt maar er is niets aan te zien!Mijn gewone zekeringen zijn allemaal inorde!Wat kan het veroorzaken?Zijn er nog andere zekeringen ?Alvast bedankt!

spookyricky

Geplaatst door spookyricky (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

er zit waarschijnlijk een weerstand tussen en die is defect
gr jan

spookyricky (0), 14 jaar geleden

Kan ik die weerstand dan vervangen?Waar zit die dan precies ,Weet jij dat misschien alvast bedankt !

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

ja die zal wel vervangbaar zijn maar waar die zit weet ik zo gauw niet mischien in de buurt van de kachel motor, als je kan draden even volgen
succes jan

spookyricky (0), 14 jaar geleden

Ok bedankt!Misschien dat iemand hier in de forum dezelfde probleem heeft gehad en wat specifieker kan zijn noges bedankt!!!

ehsan06 (0), 14 jaar geleden

He hehehe, Ja ik heb hetzelfde probleem, maar bij mij doe het maar nu alleen op laatste standje!!!

Het moet vast een weerstand zijn. Ik weet ook niet waar die zit, maar Ik ga hem binnen kort van de dealer kopen, en hun moeten het wel weten.


Als ik het weet, vertel ik je verder.

Hier is al een reeds geplaatste topic:
" <----aanjager werkt alleen op hoogste standprobleem opgelost weerstand kapot gloeispiraal met weerstand aansturen stappenschakelaar defeckt vervangen kosten 1.70 euro groetjes kees 16 augustus 2006 17:25:54 Professional ---->"




Groetjes,
Ehsan.

ehsan06 (0), 14 jaar geleden

Dit is een vertaalde versie van wat wij willen,

Niet vergeten, dat Chrysler stratus in zijn Amerikaans, Chrysler CIRRUS heet!!!!



"" Er zijn een paar foto's in de Haynes handleiding voor het Cirrus / Stratus van de latere 90's, alsmede de Chrysler service handleiding in hetzelfde tijdsbestek. Maar het is niet nodig om deze te hebben. Het enige wat u hoeft te doen is verwijderen van de rechterkant underdash geluiddemper paneel (Er is een push-in
sluiting aan de rechterhand einde, en de linkerkant is bevestigd aan het centrum vloer distributie kanaal door een squeeze samen verbinding, denk ik).
Dat geeft je een goed beeld van de ventilator motor en bijbehorende buis werk en verwarming huisvesting.

De twee draden die naar de blower motor afkomstig van de weerstand te blokkeren die u zult merken is gemonteerd op de onderzijde van de kachel huisvesting, en de "oren" op de smalle uiteinden van het blok worden gehouden om de behuizing met 2 schroeven. U zult er te zien over ongeveer 5 draden aangesloten op een 6-polige zwarte stekker op het blok, zodat je gewoon verwijderen van de stekker (dit kan een tabblad dat je knijpen om het te bevrijden van de socket), dan verwijdert u de twee ondersteboven schroeven, en de weerstand blok zal wegvallen van de behuizing.

Achteruit de procedure te installeren. Zorg ervoor dat de weerstanden mechanisch vrij zijn van het aanraken oneanother.
Ik kan Xerox en mail je de tekening / foto van deze twee bronnen, maar ik denk echt dat het zal duidelijk zijn voor je als je eenmaal de geluiddemper paneel verwijderen op de onderste rand van het dashboard.
Roland ""





en de Engelse versie als je het beter vindt...

"The resistor is on the underside of the right end of the heater/ac housing, adjacent to the blower motor (just to the left of the motor). It is positioned in the air duct that the blower supplies are to. It is held by two screws, with the heads underneath the unit, so look for a multi-wire plug that is connected to it (two of the wires go from the plug area to the blower motor, so just track the wires from the blower motor to find the resistor). Remove the plug and you will find the two screws. Remove the screws and the resistor block will drop out of the duct. "




groetjes,
Ehsan.

spookyricky (0), 14 jaar geleden

Ok Eshan laat me iets weten zodra je weet hoe ik dit kan oplossen en waar precies het probleem zit ,werkt nog steeds enkel op de twee hoogste standen !Alvast bedankt!Ricky

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.