Chrysler PT CRUISER: Vierkantjes in automaatbak display rondom de letters PRND

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 2.0L, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 104

In het km-teller display word de schakelkeuze van de automaatbak weergegeven ( P N D R en de eventueel manueel gekozen versnelling). Vandaag aan de aandrijfassen bezig geweest (verwijderd en weer terug geplaatst waarbij de motor gestart is geweest). Nu bevinden zich rondom de P N D R vierkantjes. Normaal zie je alleen één vierkantje rondom de gekozen versnelling. OBD uitgelezen, geen enkele storing. Accu gedurende 30 minuten los gehad, geen resultaat.
De auto rijdt verder prima, automaat werkt prima, handmatig schakelen gaat ook goed, je krijgt echter geen weergave in welke versnelling je rijdt omdat alle vierkantjes branden. Versnellingsbakolie is ook prima op niveau.
Wat zou dit kunnen zijn en hoe los ik het op.

norbertvanerk@gmail.com

Geplaatst door norbertvanerk@gmail.com (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (265) PRO, 7 jaar geleden

Zit er misschien een stekker los op de bak..?

norbertvanerk@gmail.com (0) PRO, 7 jaar geleden

Ik heb geen stekker aangeraakt vanaf de bak. Enkel de aandrijfassen los gehad. Ik zal e.e.a. eens nalopen, je weet tenslotte maar nooit.

norbertvanerk@gmail.com (0) PRO, 7 jaar geleden

Na een nacht stil te hebben gestaan vanmorgen de auto gestart. De vierkantjes zijn spontaan verdwenen. Het lijkt erop dat het probleem spontaan is verdwenen. Ik hou het op een automatische reset. Vreemd dat dit niet met de reset van de obd of loshalen van de accu is gebeurd. Eind goed, al goed!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.