Citroën C5: Aanjager

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Ik heb een c5. plotseling deed de aanjager en airco het niet. Nieuwe kachelweerstand geplaatst, nog steeds hetzelfde. Op de zekering (40 amp) onder de motorkap geen spanning (0,01). Ook niet met draaiende moter. Heb gehoord over controle unit voorschakelweerstand achter het bakje aan bestuurderszijde. De weerstand van 15 amp. is nog goed. hoe ziet zo'n contrle weerstand eruit? Wie kan mij helpen? Zou het kunnen zijn dat de airco vloeistof op is? Dan schijnt het ook op te houden.

Geplaatst door

Rovertje (0)

al 13 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

teruggemonteerd en alles doed het weer. Vreemd.

Rovertje 0

5 jaar

Er is iets misgegaan met het verzenden, hier het verhaal: De auto aan de kast gehad. gaf een storing aan op spanning kachelweerstand. Ik heb de stekkers van de kachelweerstand bekeken zag inbranding toen nieuwe stekkertjes eraan geknutseld. Toen nog niks. Ik heb toen de middenconsole en de radio gedemonteerd en hier en daar aan "gejutterd". Alles gemonteerd en toen deed alles het weer. Vreemd, maar ik ben geholpen.

Rovertje 0

5 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.