Citroën Berlingo 2019: Aankoop Citroen Berlingo/Renault Kango of Peugeot Rifter

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Ben van plan om een Citroen Berlingo/Peugeot Rifter of een Renault Kango uit 2019/2020 aan te schaffen doch ben een beetje sceptisch voor deze auto's daar er verschillende reacties zijn zowel negatieve als positief en daar ik altijd Duitse en Japanse auto's heb gehad en daar ontzettend veel plezier van heb en nagenoeg GEEN problemen heb ondervonden ben ik daarom een beetje twijfel achtig ten opzichte van de Franse merken.
Wie kan mij hierover een goed advies in geven.
Bij voorbaat dank.
Mvg Henk.

Lamancha

Geplaatst door Lamancha (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

David81760 (0), 2 jaar geleden

Dag Henk,
Ik heb altijd met ford gereden en citroen. Ik heb uiteindelijk een berlingo gekocht en daarmee heb ik 9 jaar gereden. Dan ben ik voor de gekkigheid gaan kijken hoeveel ik zou terugkrijgen mocht ik een nieuwe kopen en jawel, wij hebben vorig jaar weer een nieuwe gekocht en deze is niet te vergelijken met de vorige (waarvan ook ook zeer content was).
Ik krijg Ford korting maar liever een berlingo dan een Tourneo. Ik ga je eerlijk en oprecht zeggen : ik geniet elke dag van mijn berlingo. Ik heb hier totaal geen spijt over.

De Franse wagens zijn zeker niet slecht zoals sommigen beweren. Alle auto's worden trouwens beter :)

Hopelijk helpt dit een beetje bij je keuze

check

Beste antwoord, geplaatst door Lamancha (0), 2 jaar geleden

Hallo David81760,
Bedankt voor de snelle reactie, ben er heel blij mee met je verhaal en de ervaring met de Citroen Berling vanaf bouwjaar 2019/2020.
Vind het zelf een mooie en een zeer praktische auto met div mogelijkheden.
Nogmaals bedankt en dit heeft me een zetje gegeven in de overweging om tot evt aankoop die ik ga maken.

Groetjes Henk.

    Dag Henk,
    Je gaat er heel veel plezier mee hebben :) - David81760 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.