Citroën Xsara: Aansluiting mislampen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFZ

Hallo ik heb sinds vandaag mistlampen voor .in de voorbumper gekocht en een schakelaartje want bleek dat er geen aansluiting zat nu hebben ze me uitgelegd hoe is ze moet aan sluiten maar kreeg meteen kortsluiting dus wie kan mijn het uitegen je heb 3atekertjes op die schaakleer zitten 1voor de plus een voor de min en voor de konstante stroom ik heb de plus van de lampen op de lamp tekentje gedaan de ander op de min van de schakelaar en die ander op de accu maar toch kreeg ik kost sluiting helpen wie kan mijn helpen

Corsa85

Geplaatst door Corsa85 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

limbra (485), 5 jaar geleden

je hebt nog 2 belangrijke dingen nodig: een Zekering en een Relais ,
Heb je een 3 polige schakelaar met lampje er in ? zo ja....,
dan is 1 contact voor de plus (+12v van stadslicht),
1 contact gaat naar het Relais,
1 contact is de min voor het lampje in de schakelaar,
Als het goed is staat dit op de schakelaar welk contact voor de voeding (12v van stadslicht) is , welk contact er naar het Relais gaat en welke de min voor het lampje in de schakelaar is.

op onderstaand schema kun je zien hoe het aangesloten dient te worden,
zekering van 10A is voldoende, hiervoor kun je een degelijke zweefzekering gebruiken,

gebruik in ieder geval draden met de juiste dikte en degelijke geisoleerde kabelschoentjes, draden naar de mistlampen netjes wegwerken zodat ze nergens tegen aan kunnen schuren,

succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.