Citroën citroen xsara 2002: Dimlicht werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi ik heb een citroën xsara, raar probleem dimlicht werkt niet, zekeringen nagekeken en alles bleek in orde, grootlicht en stadlicht werkt wel dus probleem heeft niet met de lampje te maken neem ik aan, ik heb gelezen dat de com2000 een probleem kon zijn dus heb ik die maar vervangen, geen resultaat, alles werkt behalve de dimlicht, laatste waar ik aan dacht is de relais voor de dimlicht alleen weet ik niet waar ik die kan vinden?

Burhankilic

Geplaatst door Burhankilic (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Inderdaad een aanname , grootlicht en stadslicht zijn andere lampjes dan het dimlicht , dimlicht kan wel gecombineerd zitten in 1 lamp met grootlicht maar zijn 2 verschillend gloeidraden , zou toch de lampjes eerst controleren en dan eens wat aan meten , of er wel spanning is bv. want meten is weten.

    Ik moet er even bijzeggen, soms na 10 kilometer springt hij uit het niets aan - Burhankilic (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.