Citroën Xsara 2002: elektrische ruiten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste forum leden

elektrisch raammechanisme links was stuk er zit nu en nieuwe raammechanisme in maar nu het volgende probleem is als ik op de schakelaar druk open of dicht wil het raam gaat alleen maar naar boven het zit niet in de schakelaar die heb ik al getest en die werkt kan mij iemand mij vertellen wat het probleem zit

jens1472

Geplaatst door jens1472 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 3 jaar geleden

hoe heb je de schakelaar getest? schakelaar werkt twee kanten op, oftewel die draaid plus en min om, voor omhoog of omlaag.
En maakt de stekker wel goed contact op het motortje? Heb je al op de stekker gemeten?

jens1472 (0), 3 jaar geleden

ik heb de schakelaar getest met de multimeter en die werkt dan heb ik de schakelaar van de rechterkant op de linkerkant gezet maar het probleem is het zelfde het raam gaat omhoog maar als ik het raam omlaag wil doen dan gaat het raam ook omhoog maar niet omlaag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.