Citroën Xsara Picasso: acculampje brandt bij stationair toerental

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Sinds vorige week heb ik een melding dat de akkulading defect is,het acculampje gaat dan ook branden, het probleem doet zich alleen voor bij stationair draaien van de motor en de airco valt dan ook uit, bij verhoogd toerental ( of gewoon onder het rijden) verdwijnt de melding weer,het acculampje gaat ook uit en komt de airco ook weer in,iemand hier ervaring mee?

bert866

Geplaatst door bert866 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Bert,
Ik heb dat bij mijn Rav 4 ook wel eens, de afname is bij staionair toerental dan net iets hoger dan de laadspanning van de dynamo/ als je de airco uitzet is het mogelijk weg maar bij inschakelen van bv de achterruit verwarming zul je het ook zien , dat is een grote verbruiker. maar je zou zekerheidshalve even de laadstroom kunnen laten nameten...

gr Jaap A

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.