Citroën Xsara Picasso: bezine meter-afstandbedining sleutel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hoi allemaal.

heb een citroen xsara picasso 1.8 een hele fijne auto maar nu is het zo dat de bezine meter soms dan is hij nog vol en dan springt hij ineens als je de auto weer start naar 2 blokjes minder en als je de auto later weer eens start dan gaat hij naar 1 blokje en dat kan dan wel klopen met de km die ik heb gereden ,is dit een cotroen kwaaltje want heb het van andere ook al eens gehoord hier in de buurt.

en ik heb de sleutel van de auto met de afstandbedining laten maken want hij ging wel op slot maar niet open ,heb dit laten doen die adverterde ermee en had daar al meer een sleutel laten maken en dat ging prime,maar nu wil deze het niet doen ,heb ook al het contact op stand 1 gezet en een knopje vast gehouden 10sec maar dit wil ook niet helpen,moet ik nu naar de ealer om hem te laten inlezen of kan ik nog iets broberen,en wat kost zoiets inlezen.

travis

Geplaatst door travis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

travis (0), 11 jaar geleden

hoi allemaal,de sleutel werkt weer en de bezine meter is gewoon in orde hoor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.