Citroën Berlingo 19 D: achterruitwisser

Bouwjaar: 2001

Hoi allamaal,

De achterruitwisser van mijn Berlingo draait dol. Soms blijft hij in het midden van de raam staan. Ik had al veel problemen met injectiecomputers, vervroegingskleppen, gekletter in de moter, nieuwe software.... Soms denk ik dat de electronica van die wagen dit alles ontregelt. Kan dit of is de achterruitwisser een simpel 'technisch' probleem. Iemand ervaring met weerspannige achterruitwissers op Berlingo's?
vast bedankt,
Koen

koen6348

Geplaatst door koen6348 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het moertje van je wisserarm gewoon goed vast zit het je en grote kans dat het motortje vervangen moet worden (sorry).

Een ruitenwissermotor heeft ook de 'afslag-inrichting' ingebouwd zitten. Deze bepaalt wanneer de motor op zijn ruststand komt en dus moet uitgaan. Zo te horen is dat bij jou niet meer in goeie staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.