Citroën Xsara Picaso 2.0 aut: automaat

Bouwjaar: 2003

Citroen Picasso en de C5 met "verkeerd" schakelende automaat (auto-adaptieve) te vroeg of te laat, waardoor de motor te weinig toeren maakt en daardoor kreunt. De auto rijdt gewoon niet lekker door het zelfdenkende patroon.
De dealer in Veenendaal en de importeur bieden geen oplossing,
die vinden dat het zo hoort. Dit in tegenstelling tot b.v. Audi en Renault. Die vervangen de computer en of software.
Reactie svp.i.v.m.gegevens verzamelen of meer
Picasso aut. rijders daar "last" mee mee hebben

verhoeven11754

Geplaatst door verhoeven11754 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dmidd (0), 19 jaar geleden

Beste Theo, ik heb dezelfde problemen met die auto als jij. Ik tob hier al 15 maanden mee, door de dealer is er een spanrol en V-riem vervangen, zonder resultaat. Na hevig aandringen en dreigen met de Consumentenbond, gaat de auto( Picasso aut.) a.s. dinsdag naar de dealer. Daar worden, na overleg met een
specialist in aut. bakken , de kleppen in de bak vervangen.
Ik ben er nogal sceptisch over, want waarschijnlijk is het de software. Waarom vervangen ze niet gewoon de hele bak, probleem opgelost(?) klant blij. Als je benieuwd ben naar het resultaat
moet je me deze week maar eens mailen, dmidd@kabelfoon.nl
groeten Dick

Siem Bijman (115) PRO, 19 jaar geleden

Heb een Picasso automaat geleverd in oktober 2004 en klant heeft de zelfde - terechte klacht- als jullie.Dealer die hem heeft geleverd heeft ook al gezegd dat er eind 2004 een software update komt, maar nu eind januari 2005 is daar nog steeds niks over bekent.Hebben jullie nog nieuws?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.