Citroën Xantia: benzinepomp probleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

mijn xantia slaat soms als hij koud is niet aan. Ik heb bij de benzinepomp dan geen stroom. De stekker in het rechtervoorscherm is schoon. ik denk aan het benzinpomprelai. Weet iemand waar deze zit of heb je nog andere voorstellen waar ik moet zoeken.
Alvast bedankt.

chasselaar

Geplaatst door chasselaar (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

DDT (0) PRO, 17 jaar geleden

het benzinepomprelias is een dubbelrelais voor de regeleenheid en de brandstofpomp. Deze is gemonteerd rechtsvoor in de motorruimte in de zwarte plastic bak samen met de regeleenheid.

chasselaar (0), 17 jaar geleden

Ik heb het rellias van de pomp vervangen maar geen verandering. Ik heb bij de pomp een omleiding gemaakt maar de auto heeft nog steeds het zelfde probleem. Ik hoor de pomp nu draaien maar de motor slaat niet aan, waarschijnlijk heeft hij nu ook geen vonk. Het vreemde is wel als ik hem aansleep, is een paar meter voldoende. Ik ben nu eigenlijk opzoek naar een elektriscschema van de zekeringkast naar het benzinepomprelais. of weet iemand de plus aansluitingen van het bruine relais van de pomp.
alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.