Citroën : centraal deur vergrendeling

Hallo van mijn xsara uit 1998 diesel,springen de sloten weer open als ik hem wil afsluiten,als ik op de afstand bediening druk gaan de sloten dicht en het zelfde moment open,wat kan hier de oorzaak van zijn,kan ik iets afstellen aan de sloten,en trouwens als ik met de sleutel het rechter portier wil sluiten springen ze ook het zelfde moment weer open op de bestuurders kant reageerd de centrale vergrendeling niet, alleen aan de pasasiers kant hoord dat zo.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Alan, ik denk dat een van de deuren niet goed sluit want als het slot niet goed sluit schakelen de kontakten in het slot niet met het bekende gevolg. Het kan natuurlijk ook dat er een kantakt in een slot stuk is waardoor hetzelfde gebeurd.

flow (0), 18 jaar geleden

bedankt,ik heb ook op het citroën forum gekeken en daar hebben ook een aantal problemen met de sloten,de storingen zijn uiteen lopend van kabelbreuk tussen de deur en de stijl,en veroeste aansluitingen in de deur.

flow (0), 18 jaar geleden

Opgelost, ik heb de doorvoer rubber ervan af gehaald die tegen de deur zit,toen ik die eraf haalde schrok ik me kapot 3 kabels hardstikke kapot,schijnbaar zijn ze te kort en te hard maar ze waren in ieder geval geknikt.

master (0), 18 jaar geleden

repareer ze dan allemaal en niet de defecte anders gaat volgende week je raam niet meer naar beneden of doet je luidspreker het niet meer. Er zijn trouwens reparatiesets voor!

flow (0), 18 jaar geleden

Dat wou ik net vragen,of ik een nieuwe kon bestellen voor L+R want ik neem aan dat de kabels naar de zekeringen kast gaan,morgen bel ik even.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Overig of stel zelf een nieuwe vraag.