Citroën : uitval diverse onderdelen

Mijn probleem is het volgende. Soms, vandaag en 4 maanden geleden wil het volgende voorkomen. Ik probeer mijn deuren te openen (automatisch) maar dat gaat niet. Dan draai ik het portier maar gewoon met de hand open en start de auto. Vervolgens start hij wel, maar blijft het lampje van de accu branden. En tevens werken mijn ruitenwissers, knipperlichten, gevarenlicht, ramen, en ruitenwissers niet. groot licht en gewoon licht werken wel. Als ik de auto dan een paar keer start en uitdoe blijft dit het geval. Ik loop er net omheen, druk op mijn sleutel een paar keer (automatische portiervergrendeling) doet niks. Druk nog is en opeens vanuit het niets....Klik werkt weer, start de auto en alles doet het weer.........Wat kan dit zijn?!?!?!?!?! Alvast hartelijk dank voor de hulp!

akastanje

Geplaatst door akastanje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefaan11093 (0) PRO, 18 jaar geleden

achter het paneel aan de bestuurdersportier zit een massapunt ,even controleren dat deze vast staat.

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Storing in de BSI/servicecentrale links onder in het dashboard.

akastanje (0), 18 jaar geleden

hartelijk dank voor de snelle reacties. Maar als het dat massapunt is, hoe kan het dat het allemaal vanuit het niets wel weer werkt? Dat maakt het zo vreemd....

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Door de trillingen van de motor kan de kabel juist net niet of net wel contact maken. Is niet te zeggen dat Stefaan gelijk heeft in deze topic, maar dat een massa aansluiting zo kan reageren is zeker waar.

Sytze

stefaan11093 (0) PRO, 18 jaar geleden

vorigr week bij ons in de garage net hetzelfde meegemaakt en toen was het dat massapunt.kan natuurlijk ook wel de bsi zelf zijn maar controleer eerst het massapunt maar
groetjes

akastanje (0), 18 jaar geleden

Wel ben bij de garage geweest. Daar gingen ze de BSI doormeten, want misschien dachten ze dat de fout nog geregistreerd zou kunnen staan. Dus ik even wachten. Komen ze naar me toe, dat (toen ze de meting deden) mijn kilometerteller op 0 stond en dat er nog meer kapot was. Dus zou én een nieuwe BSI én hoogstwaarschijnlijk een nieuw dashboard aangeschaft moeten worden. Wat een zeer hoge kostenpost betekent! Beetje vreemd dat dat door een meting helemaal in de war kan schieten, lijkt mij. Vervolgens, liep ik even mee naar de auto en bleek alles het weer te doen!!!! Kortom afwachten tot het nu weer misgaat dus... Is dit een normale gang van zaken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Overig of stel zelf een nieuwe vraag.