Citroën Xsara: Centrale vergrendeling gaat dicht en weer open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

Hallo allemaal, sinds gisteren een Citroen Xsara Break aangeschaft uit 2000. Probleem met de vergrendeling schijnt veel voor te komen maar is uiteraard voor mij nieuw omdat ik nog nooit Citroen heb gereden.
Bij gebruikmaking van de afstandbediening of de sleutel direct in het slot van de deur steken gaan de deuren op slot en direct weer open. De achterklep gaat helemaal niet op slot, wat ik ook probeer. Handmatig kan ik de portieren wel op slot doen maar is uiteraard niet optimaal.

Ik heb al geprobeerd om contact te maken en daarbij 10 seconden het knopje voor locken van portieren in te houden, maar dit heeft geen resultaat. Wat zijn er voor mij nog meer voor opties?

groeten,
Ron

stapgast

Geplaatst door stapgast (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

autobedrijfmuis (0) PRO, 10 jaar geleden

vermoedelijk draadbreuk bij lv potier zichtbaar bij deuropen

stapgast (0), 10 jaar geleden

[quote=autobedrijfmuis]vermoedelijk draadbreuk bij lv potier zichtbaar bij deuropen[/quote]
Dat zou wel eens kunnen omdat het openen van deze deur met contact aan niet wordt aangegeven op het display. Ik ga er morgen op het gemak eens naar kijken en laat het nog weten. Alvast bedankt!!

stapgast (0), 10 jaar geleden

Nu wil ik graag weten welke draad die naar het voorportier loopt waarvoor is? Binnenverlichting werkt niet en ook de openstaande deur getoond op het display werkt niet. Kan iemand mij helpen met een bedradingsschema of iets dergelijks?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.