Citroën C25: chaufage radiator

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: c 25

Mijn radiatortje likt , niet erg want vang ik op met een plastic bakje , kan ik zo wel volhouden maar is niet logisch .Was wel zinnens om er een produkt in te kappen voor lekkage dichting . Een bepaald garagist beweert dat het dan nog sneller gaat likken en gevaar om op te stroppen in andere dingen .Is het waar en zou daar toch enige ervaring willen over horen . Is het moeilijk in het laatste geval omhet radiatortje onderaan er uit te halen , pompje enz hangen er aan , heb over een jaar pompje vernieuwd en was niet gemakkelijk .Vandaar mijn vraag over het produkt en andere .
Wie kan mij raad geven .

kriko

Geplaatst door kriko (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C25? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoe lang wil je nog met de wagen doen? Een lekstopper werkt meestal voor korte tijd. Daarna begint het hele systeem te vervuilen en krijg je nog meer problemen...

Gr.
Paul

kriko (0), 17 jaar geleden

Toch nog een tijd, houdt van die wagen ,zou het van zelf niet dicht gaan , koelwater is blauw . Schuift het radiatortje er uit of is het moeilijk eruit te halen ?
Heeft U ervaring in van een c 25 met de kachel , Paul ?

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

Okee,
Een lek wordt meestal steeds erger. Dus vervangen van de kachelradiator is de enige mogelijkheid om het goed te krijgen.
Ik heb zelf geen ervaring met een C25. Om de kachelradiator te vervangen zal er waarschijnlijk een flink stuk van het dashboard uitgebouwd moeten worden.
Neem daar de tijd voor, kijk rustig hoe alles zit en forceer niets. Dan moet het wel lukken.
Voor specifieke informatie van de C25 kun je misschien eens langs de dealer, of even googelen.

Misschien is er een mede- problemcarlid die die info wel heeft.

Succes,
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C25 of stel zelf een nieuwe vraag.