Citroën C4: deurvergrendeling citroën c4 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 16 hdi

de deurvergrendeling werkt wel maar als je hem op slot hebt gedaan, (en je gaat even weg), kom je daarna weer bij de auto zijn alle portieren los. Wat kan dit zijn ?

korbethlehem

Geplaatst door korbethlehem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andreas08 (0) PRO, 11 jaar geleden

uitlezen op storingen
en controleren of er geen apparaten zijn ingebouwd op computerdraden
zoals radio niet orgineel

go-tje (0), 11 jaar geleden

Zo je het probleem omschrijft, heeft de centrale deurvergrendeling in de tijd dat je weg was uit zichzelf alle portieren van het slot gedaan. Maar is dit zeker?

Weet je zeker dat alle portieren ook echt op slot waren toen je ze met de centrale deurvergrendeling afsloot? Of was dat om een of andere reden mislukt, bijvoorbeeld omdat een van de portieren niet goed dicht was?

Is de storing reproduceerbaar? Als je het nogmaals probeert, controleer dan met de hand of alle portieren ook echt zijn afgesloten. Blijf er dan bij. Hoe lang duurt het dan tot dat de portieren door de centrale deurvergrendeling weer automatisch worden ontsloten?

korbethlehem (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost, het bleek dat de afstandsbediening z'n eigen leven ging leiden...... nieuwe batterij erin gedaan en tot nu toe probleemloos.
Iedereen bedankt voor de aangeleverde suggesties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.