Citroën Xsara Picasso: geluid bij gas geven

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

beste,

Als ik de auto koud start,hoor ik altijd een geluid,een blazend geluid en hoe meer gas ik geef hoe harder hij blaast ,eens hij warm is hoor ik deze niet meer.en is het ook normaal dat ik de moter van de dieselfilter hoor tijdens het rijden ?
mvg
jos

jos71

Geplaatst door jos71 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kazan (0), 15 jaar geleden

de slangen en verbindingen van het inlaatsysteem al eens gecontroleerd of er geen vuldruk verloren gaat? heeft de motor genoeg vermogen?

jos71 (0), 15 jaar geleden

hey kazan,
ik denk niet dat er vuldruk verloren gaat, want als ik het contact opzet hoor ik de dieselfilter vol lopen na enkele sec stopt dat wel.en wat vermogen bedreft ik denk dat die wel goed is.nu heb ik nog een vraagje, namelijk als ik de moter afzet hoor ik een zoemnd geluid dit verdwijnt wel na enkele minuten is dit normaal ?tis ergens aan de linker kant als je voor de moter staat.
mvg
jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.