Citroën Berlingo: Geluidskwaliteit originele audioinstallatie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Hallo collega's!
Aan mijn nieuwe Berlingo mankeert niets , ik ben er zeer tevreden over, behalve over de Clarion autoradio. De radio zelf speelt niet alle zelfgebrande cd's, behalve als je ze op lage snelheid brandt, dus daar heb ik al een oplossing voor. Maar als je het volume een beetje opendraait en een beetje lage tonen opzet dan beginnen die speakers in de deuren toch te blubberen, waardeloos! Ik heb verleden jaar met een gesloten Berlingo van mijn baas rondgereden, en dat geluid was veel beter, maar daar zat geen originele radio in. Waar ik dus probeer achter te komen is: deugt de radio niet of de speakers? Wie heeft daar eneige ervaring mee?
Groetjes,
Robbie.

ELEKTRO2656

Geplaatst door ELEKTRO2656 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Meestal zijn de fabrieksmatig ingebouwde luidsprekers de boosdoeners.

Er zijn in luidsprekerland heel wat methodes om het maximale vermogen aan te geven, rms, muziek, PMPO etc.

Als de radio in orde is en geen vervorming geeft is een inbouw van andere lees betere speakers aan te bevelen.
Vooral in het laag gaan de standaard speaker snel in de fout, zelf heb ik ook zowel in de voordeuren van de bus de origineele vervangen door een stel Pioneers, en achter US blaster ovale 6 x 9 inch.
Hiermee kan de Sony met 4 x 45 watt goed overweg ook in het laag.
Cor

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

het is een combi van beide in jouw berlingo...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.