Citroën Picasso 2.0HDI: HELP Injectielamp brand:(

Bouwjaar: 2001

Beste mensen, volgens mijn heb ik een groot probleem:(

Afgelopen paar dagen brand affentoe mijn Injectielamp op de display die heelemaal recht oranje lamp.

Als die lamp gaat branden dan rijd die niet meer snel, dus bij het eerste versnelling rijd die maar 22kmph 2versnelling rijd die maar iets met 40kmph en 3 versnelling rijd die maar met 62kmph, ook al geef je gas hij gaat er geen 1 km hoog.
en als die lamp gaat branden geeft die ook zwarte rook uitde uitlaat.

ik snap niet wat de probleem er mee kan zijn, hebben jullie dit probleem ook meegemaakt?

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.

sonbakis

Geplaatst door sonbakis (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ivo1 (0), 18 jaar geleden

volgens mij staat je auto in een noodloop programma. Kan een Lambda / KAT unit zijn, kan ECU probleem zijn, EGR klep, etc. Direct naar de garage en uitlezen die handel!

stefaan11093 (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk druksensor op rail ,of luchtdebietmeter maar ik geloof eerder in de druksensor even laten uitlezen in de garage.eventueel kablage controleren vd sensor gele stekker naast de oliefilter

sonbakis (0), 18 jaar geleden

Gisteren heb ik me accu los gehaald en 4 uurtjes gewacht. mischien dat het kon helpen, maar slecht nieuws de lamp brand nog steets. ik ga vanmiddag ff de kablage controlen vd sensor, als het me niet lukt dan ga ik het uitlaten lezen. anders kom ik er niet uit. denk dat het weer veel gaat kosten. maar ja niks aan te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.