Citroën Xsara Picasso: Hoe gasklephuis reinigen?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v

Volgens de garage moet het gasklephuis gereinigd worden. Wie kan me vertellen hoe dit te doen? Heb al wel eens de luchtinlaat (zwarte kap) eraf gehad, en dan zie je een klep zitten, maar die is schoon. Deze klep zal dan ook vast niet bedoeld worden..

Wie kan me op gang helpen?

peter8884

Geplaatst door peter8884 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

andreas08 (0) PRO, 14 jaar geleden

de vervuiling zit ter hoogte van de gasklep langs de rand als dit vervuild is dan gaat de gasklep een andere stand aannemen om toch maar het toerental te halen van stationair draaien en komt hiermee in conflict omdat bij een grotere gasklepstand andere waarden horen en aangezien dit niet overeenkomt gaat tzt het lampje branden vervuiling motor
gasklephuis compleet demonteren zijn 3 boutjes gaskabel en enkele stekkers losnemen en volledig reinigen zodat de juiste gasklepstand weer bereikt kan worden

peter8884 (0), 14 jaar geleden

De klep die ik dus zie zitten als ik zwarte kunststof kap eraf haal, dat is dus de gasklep?
Die reinigen en de ruimte erachter als ik het dus goed begrijp..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.