Citroën Xsara: Inhouden en schokken op g3 en benzine citroen picasso

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Is iemand bekent met het probleem dat als je de auto van 120 naar 100km/h terug laat zaken en dan weer gas geeft, deze eerst heel even inhoud? Dit doet hij ook bij andere snelheden maar dan is het minder merkbaar.vooral rond de 50 km loopt hij ook niet helemaal lekker constant. Bougies,luchtfilter zijn vervangen. Auto loopt op g3 van AG en heeft er 165.000 km opstaan.
Op gas is het erger dan op benzine (gaspedaal reageert iets geleidelijker), het onregelmatig lopen rond de 50 km/h is op allebij even erg.

henk4341

Geplaatst door henk4341 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

El Xantia (0) PRO, 17 jaar geleden

Ha die Henk. Ik zou als ik jou was beginnen met de auto uit te laten lezen. Als ik het zo hoor/lees zit je storing in de ontsteking of in een sensor en niet in de brandstoftoevoer omdat hij op zowel gas als benzine inhoudt. Van deze motoren wil de bobine nog wel eens stuk gaan. Succes. Gertjan

henk4341 (0), 17 jaar geleden

auto is al uitgelezen en alles was goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.