Citroën Xsara: kachelmotor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 hdi

Heb een Xsara waarvan de aanjager niet werkt, motor heeft geen spanning, geef ik de motor spanning met powerprobe werkt alles naar behoren en is de aanjager snelheid te regelen, dus massa sturend via verwarmingspaneel.
Vraag is, waar zit het moduul en zekering "18" die de kachelmotor van spanning voorziet.

TesT

Geplaatst door TesT (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

Normaliter is het stuurslot defekt. Meet daar of je wel degelijk eletriciteit stuurt naar de kachelmotor. Dit valt regelmatig voor bij Citroën. Heb dit reeds meerdere malen gehad bij Saxo, Xsara, Picasso, Xantia.;..;.

TesT (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik kon (wou) het niet zo snel opzoeken, heb de kachelmotor nu voorzien van een constante spanning met behulp van een relais die via het kontakt wordt geschakeld, probleem verholpen.

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

geen slechtr idee!!!! Dus draad afgetapt en relais tussen?

MAXIM (0) PRO, 17 jaar geleden

heb hetzelfde probleem met een saxo van 2002
Ik ga morgen aan de slag om er gewoon een relais tussen te plaatsen met een sturing + na kontakt
dit is zo bij de meeste wagens.
Trouwens, relais van 70 A 80 ampere vind je als stuurrelais in vw en audi met normale buiten afmetingen zodat je ze makkelijk onder de stuurkolom kan plaatsen, in de directe buurt van het kontaktslot en zodanig weing kabels hoeft te trekken.
grts
peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.