Citroën Xsara: Interieur ventilator

Bouwjaar: 2001

Interieur ventilator doet het niet meer. Wie weet wat er stuk kan zijn en hoe ik het op kan lossen. Betreft een ecc.

Gerardz

Geplaatst door Gerardz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Andre330 (0), 18 jaar geleden

heb je naar desbetreffende zekering gekeken van je interieurfantilator?

Gerardz (0), 18 jaar geleden

Ja, deze is niet stuk. Heb er voor alle zekerheid toch een nieuwe zekering in gedaan, alleen het probleem is niet opgelost.

kalejanus (0), 18 jaar geleden

kijk eens of er spanning op de motor komt zit onder je dashbord kastje een rode en zwarte draad het kan ook je weerstand zijn die zit als ik het goed heb in je motortje

Gerardz (0), 18 jaar geleden

Er staat inderdaad geen spanning op de motor. Kan het dan ook zijn dat er een relais stuk is, en zo ja waar kan deze dan vinden.

Andre330 (0), 18 jaar geleden

dat zou ook kunnen, ik weet niet waar je die relais kan vinden, denk in je zekeringkastje, maar lijk me trouwens stug dat daar nog een relais achterzit, misschien zit het wel in je potmeter waar je je fantilator regeld, ik zou zeggen schoef dat eens open en kijk daar effe of er spanning opstaat

kalejanus (0), 18 jaar geleden

er zit inderdaad een soort potmeter dat is een weerstand zodat je de ventilator in 4 snelheden kan regelen en die zit boven je ventilatormotor in de luchtbuis ff zoeken maar hij zit er! een kwartslag draaien en je pakt hem eruit maar als deze kapot is werkt je ventilator vaak nog op de hoogste snelheid maar je weet het nooit het kan ook de stekker erop zijn dit is trouwens niet het geval als er airco op zit he want dan regeld de computer alles sucses

kalejanus (0), 18 jaar geleden

en gerard doet ie het al ik hoor maar niks?

Gerardz (0), 18 jaar geleden

Ja, sorry voor de late reactie. Ik heb het zelf niet op kunnen lossen, en ben daarom maar naar de dealer gereden.Deze heeft na enig speurwerk uiteindelijk de relais vervangen(ik heb niet gevraagd waar die zit,stom)en een rekening gepresenteerd van 225,- euro. Maar ik ben blij dat alles het weer doet.

In ieder geval Jan en Andre bedankt voor jullie hulp, en nogmaals excuses voor de late reactie.

Andre330 (0), 18 jaar geleden

geen dank, een duur grapje trouwens!

kalejanus (0), 18 jaar geleden

graag gedaan,inderdaad duur maar ja wel lekker cool in deze tijd van het jaar en dat is ook wat waard he

Andre330 (0), 18 jaar geleden

dat is waar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.