Citroën Evasion: Kachel Blazer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Kachel blazer werkt heeft iemand elektrisch of raad om te testen ?

sveke

Geplaatst door sveke (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Evasion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Bedoel je soms dat hij BLIJFT werken? Want een klacht dat de kachelblazer werkt lijkt me een beetje vreemde omschrijving.

sveke (0) PRO, 16 jaar geleden

neen hij werkt kompleet niet zekeringen zijn ok zou graag bedrading nameten maar vind geen schema

stovokor (0), 16 jaar geleden

Heb vroeger hetzelfde gehad met mijn Xantia. De aanjager krijgt zijn stroom via een van de kontakten van het kontaktslot en dat kontakt wil nogal eens doorbranden. Eenvoudig te testen door te meten of je na het opzetten van het kontakt spanning bebt op de dikke rode draad van de aanjager. Mocht dit het geval zijn dan kan je het slot vervangen maar dat is vrij duur +/- 150 euro. Je kan ook de 2 draden die naar het kapotte kontakt lopen afknijpen en daar een stevige mistlampenrelais opzetten die je vervolgens voedt vanuit een of andere aansluiting die spanning heeft als het kontakt op staat. Werk bij mij zo al 5 jaar zonder problemen!

sveke (0) PRO, 16 jaar geleden

Elektronische sturing op motor doorgebrand

Probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Evasion of stel zelf een nieuwe vraag.