Citroen C4 2008: Kachelverstelmotor vervangen, maar draait de verkeerde kant op

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Hallo,

Ik heb van mijn C4 Grand Picasso mijn kachelverstelmotor vervangen omdat de bestuurderskant niet meer te verstellen was tussen koud en warm. Nu blijkt dat deze motor net de andere kant uit werkt als de oude. Heeft iemand hier ervaring mee? Of weet iemand hoe dit eventueel op te lossen?
Ik heb deze vraag ook op het Citroen forum staan, maar tot nog toe nog niet een oplossing.

Ventopolo

Geplaatst door Ventopolo (65) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

2 maanden geleden - harry4203

Wat gebeurt er als je bv links en rechts wisselt? Er zitten 3 van deze stappenmotoren op, en die zijn allemaal hetzelfde. Vind het een vreemd verhaal. Origineel motortje gebruikt of eoa chinees aftermarketding ? Orig nr 6447XA

    Ik weet zo niet uit mn hoofd of je een calibratie van de kachelkleppen kunt uitvoeren met de testkast. Wellicht even het proberen waard. - harry4203 (1375), 2 maanden geleden

2 maanden geleden - Ventopolo

Ik heb een motortje bij een autodemontage bedrijf gekocht. Dit is een originele. Ik zal eens kijken of ik met lexia iets kan.

1 maand geleden - Ventopolo

Ik heb het motortje aan de andere kant getest. Geen problemen. Dus zal in de bekabeling of in de aansturing zitten. Hoe kom ik daar achter?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.