Citroen C4 2008: Kachelverstelmotor vervangen, maar draait de verkeerde kant op

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Hallo,

Ik heb van mijn C4 Grand Picasso mijn kachelverstelmotor vervangen omdat de bestuurderskant niet meer te verstellen was tussen koud en warm. Nu blijkt dat deze motor net de andere kant uit werkt als de oude. Heeft iemand hier ervaring mee? Of weet iemand hoe dit eventueel op te lossen?
Ik heb deze vraag ook op het Citroen forum staan, maar tot nog toe nog niet een oplossing.

Geplaatst door

Ventopolo (65)

al 15 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Wat gebeurt er als je bv links en rechts wisselt? Er zitten 3 van deze stappenmotoren op, en die zijn allemaal hetzelfde. Vind het een vreemd verhaal. Origineel motortje gebruikt of eoa chinees aftermarketding ? Orig nr 6447XA

harry4203 1740
badge vip badge

3 maanden

Ik weet zo niet uit mn hoofd of je een calibratie van de kachelkleppen kunt uitvoeren met de testkast. Wellicht even het proberen waard.

harry4203 1740
badge vip badge

3 maanden

Ik heb een motortje bij een autodemontage bedrijf gekocht. Dit is een originele. Ik zal eens kijken of ik met lexia iets kan.

Ventopolo 65

3 maanden

212 006 00 staat er op.

Ventopolo 65

3 maanden

Ik heb het motortje aan de andere kant getest. Geen problemen. Dus zal in de bekabeling of in de aansturing zitten. Hoe kom ik daar achter?

Ventopolo 65

3 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.