Citroën 0: Kleurenscherm Navigatie valt uit / wordt wit

Bouwjaar: 2006

Sinds afgelopen donderdag ben ik de vrolijke eigenaar van een C5 Break van 2003-02. In 't weekend snel even op-en-neer gereden naar Parijs om te kijken hoe 'ie rijdt: helemaal relekst! Beetje jammer dat op de terugweg, voorbij Brussel het scherm van de boordcomputer opeens uitviel en een wit beeld gaf. Na een tijdje stilstaan, en dan weer starten doet hij het weer voor even, maar binnen een minuut of tien geeft hij weer een wit beeld.

Gelukkig heb ik nog "garantie" op mijn aankoop dus ik kan terug naar de verkoper. Maar het is wel handig om een beetje een idee te hebben van wat er aan de hand kan zijn. Ik heb het forum al een beetje doorgekeken, maar kon er nog niets over vinden. Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Groet,
Martijn

martijnw

Geplaatst door martijnw (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als ie wit wordt krijgt he scherm geen data, vermoedelijk kabeltje los/ probleem daar.

mwarmoeskerken (0), 17 jaar geleden

Beste Cor,

Bedankt voor je antwoord - Ik dacht daar in eerste instantie ook aan maar dat lijkt me echter niet het probleem te zijn: moet 'ie dan niet zwart tonen? Ten tweede - na het uitzetten van de auto en opnieuw starten doet 'ie het soms weer even - dat zou niet stroken met een los contact. Ik zit eerder te denken aan oververhitting of storing in het schermpje. Maar ik kan dit helaas niet met zekerheid stellen.

Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën 0 of stel zelf een nieuwe vraag.