Citroën Xsara: knipperen van de lampje van de verlichting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik heb soms dat het lampje in mijn desbord knippert dat aangeeft of je lampen branden. Als ik onder het rijden even de verlichting uit en aan doe dan is het weer over. Maar als de auto stil staat en ik doe de motor uit en de verlichting laat ik aanstaan dan valt de verlichting soms uit en dan doe ik de schakelaar uit en dan weer aan dan gaan de lampen weer branden. Garage heeft hem uit gelezen maar kon geen storings melding vinden. Iemand een idee wat dit kan zijn.

scheffie

Geplaatst door scheffie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

scheffie (0), 18 jaar geleden

heb zelf nog eens lopen rommelen maar volgens mij is de knop om de verlichting aan te zetten niet helemaal lekker. Dus dat wordt een nieuwe hendel en aangezien deze ook voor de richtingaanwijzer ed is zal het wel een vermogen kosten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.