Citroën Xsara Berline: Intervalstand ruitenwisser - Xsara Berline 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Sinds een paar weken is de intervalstand van mijn (voor-)ruitenwissers definitief "kapot". Afentoe had 'ie al kuren, dan deed 'ie het even niet - maar 3 ritten later was het probleem dan opeens weer voor een paar maandjes verdwenen.

Ik heb even in de handleiding gekeken onder het kopje "zekeringen" en zekering nr. 24 gecontroleerd - niks mis mee lijkt het. Het zal waarschijnlijk het relais zijn, is dit iets wat ik zelf eenvoudig kan fixen, of toch even naar de dealer?

Groet,
Martijn

martijnw

Geplaatst door martijnw (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Martijn, ik denk dat het intervalrelais nog steeds blauw is, bij mijn xantia zit het in de buurt van de zekeringkast je kunt hem er gewoon uit trekken. Als hij er uit is heeft hij aan de aansluitkant 5 brede kontakten en een klein kontaktpennetje. En bij een sloper zitten er zat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.