Citroën Xsara Picasso: knipperlicht werkt niet altijd goed

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik heb een probleem het de schakkelaar van de knipperlichten , als ik de schakelaar naar beneden of naar boven doe dan doen de knipperverlichting het soms niet ook de indicator in het dashboard doet het dan niet als ik dan een extra tikje tegen de schakkelaar geef doet hij het wel weer . soms doet hij het in het begin wel maar stopt er dan mee totdat ik er weer een tikje tegen geef. heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

mjr

Geplaatst door mjr (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JHV (0), 11 jaar geleden

Dat zou kunnen wijzen op een probleem met de com2000. Dat is de unit onder het stuur waar heel veel contactjes en de bediening van veel functies in zitten. Zoek hier maar eens op com2000, of kijk bij bv de citroen forum of de C5 forum. Andere modellen maar alle citroen's en peugeots hebben zo'n com2000. De com2000 wil wel eens problemen geven bij de bediening van de functies die je met de stuurhendels bediend.
Er zijn mensen die de unit uit elkaar hebben gehad en schoongemaakt. En hebben daar goede ervaringen mee. Maar is een zeer nauwkeurig klusje.
Geleend van de C5 club: http://www.c5club.nl/c5forum/viewtopic.p...
Daar staat een uitleg en handleiding van mensen die dit gedaan hebben.
Nogmaals, elke citroen heeft zo'n com2000, dus als algemene informatie kun je deze goed lezen.
Haal niet van de sloop zomaar even een com2000 als vervanging. Er zijn per model auto verschillende uitvoeringen.
Moet aan de hand van je VIN code van de auto.
johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.