Citroën Zx: Licht bonkend geluid aan chassis tijdens rijden

Bouwjaar: 1992

Beste mensen,

Ik heb nu al 1 jaar last van een licht bonkend geluid onder aan de auto. Als ik het goed hoor komt het van links voor bij het wiel maar aangezien het onder de auto is is het moeilijk te vinden. Heb de auto al naar de garage gebracht maar die konden niets in de aandrijving vinden. Ik heb sinds kort een carport en wil zelf eens gaan kijken. Weet iemand misschien wat dit (vage) probleem kan zijn ?
Als ik optrek is er geen geluid te horen. Als ik rem ook niet.
Als ik 80 rij en ik laat het gaspedaal los / hou de snelheid constant , dan begint hij te bonken / schuren. Het leek me nogal een erg probleem zo te horen maar ik rij er inmiddels al een jaar mee en nog geen problemen gehad. Toch wil ik heel graag weten wat de oorzaak is.

Lex P.

penrose.l

Geplaatst door penrose.l (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën ZX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

picasso (0), 19 jaar geleden

Tsja, is vanaf hier moeilijk te horen hé. Maar ik zou zeker de wielophanging (fusee en stuurkogel) en motor ophangpunten eens nader onderzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën ZX of stel zelf een nieuwe vraag.