Citroën Zx: Luidspreker bedrading

Bouwjaar: 1991

bij de radio aansluiting van mijn ZX zitten 8 luidspreker kabeltjes. Dus voor vier speakers. Twee set's eindigen in de voorportieren, maar de andere bedrading kan ik nergens weer vinden. Iemand een idee waar ik deze einden kan vinden?

henkhy

Geplaatst door henkhy , lid sinds 17 jaar geleden

4 Reacties

buzzin, 15 jaar geleden

achterin meestal
Of in de achterdeuren (meestal niet), of bij/op hoedenplank.
Dit is vrij normaal voor de meeste auto's.
Ik ken de ZX niet, maar als ze nergens aangesloten zitten is er een aanwezige kans dat ze ergens achter een panneeltje achter verstopt en opgerolt zitten.
Wees blij, in mijn mazda 121 moet ik ze nu zelf gaan maken :(

henkhy, 15 jaar geleden

Bas, bedankt voor de tip, maar dat wist ik zelf ook al. De vraag was dan ook: "waar eindigen deze draden". En niet: "zitten er wel draden". Ik heb namelijk natuurlijk eerst zelf gezocht naar de draden.

Peter Schouten, 15 jaar geleden

Achteraan in de buurt van de hoedenplank lijkt me waarschijnlijk. Als de ZX radio-voorbereid geleverd wordt dan zitten er mogelijk al speakers. Dus dan zou je met 'n 1,5 V batterijtje kunnen 'tikken' met je draden en dan opletten waar het geluid vandaan komt.
suc6
Peter

henkhy, 15 jaar geleden

Ik heb de gehele kofferbank bekleding en achter portier bekleding los gehad. Nog geen bedrading gezien. Achterbank er uit gehaald, nog geen bedrading gezien. Nieuwe bedrading vanaf de radio naar achteren gelegd, speakers doen het prima!!
Bedankt voor de tips :-( helaas had ik er niks aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Tipo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.