Citroën Saxo: Mijn auto rijdt niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 CC

Beste,

Ik heb dit week end een ongeval gehad(Rechtsvoor) met mijn citroen saxo van 2001 waarbij mijn voorste draaias rechts is afgebroken mijn zijvleugel gedeukt en licht kapot. Voor de rest niet echt veel schade. Bijgevolg rijdt mijn auto niet meer. Nu ik zelf weet niet echt veel van auto's maar hij draai nog perfect, mijn versnellingen blokkeren niet, vering werkt nog perfect en velg is niet kapot,enz... Nu kom ik bij de dealer en die zegt dat mijn auto wss pertotal is??? Kan dit?? Ik begrijp er niks van. Kunnen jullie me AUB wat uitleg geven ivm wat ik hiermee moet doen weet er echt geen raad mee.

Alvast bedankt voor jullie reactie's en oplossingen...

Met vriendelijke groet,


Tim

TimSaxo

Geplaatst door TimSaxo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Treb (0), 14 jaar geleden

Moi,
Het komt er op neer dat de reparatiekosten de dagwaarde van de auto overschrijden.
Als het werkelijk alleen om een aandrijfas en een spatbord gaat zou je een gereviseerde as en een spatbord van een sloper kunnnen monteren. De dealer zal alles weer tiptop in orde maken, met de bijbehorende kosten.
Even om je heen vragen, misschien zit er een bedrijf in de buurt die het voor minder kan uitvoeren.
Het zal me echter niet verbazen als er meer schade is.
Succes,
Bert

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Tim

Bedoel je dat de auto niet meer wilt starten ?

Controleer dan eens de 'botsschakelaar' ( indien aanwezig ) onder de motorkap,als deze uit uitgesprongen door de aanrijding slaat de motor af en start dan uiteraard niet meer,even op de knop drukken en hij zal gewoon weer aanslaan.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.