Citroën Saxo: Motor draait niet 100%

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100I

Geachte forum lezers,

allereerst ben ik blij dat ik zo een forum heb kunnen vinden om problemen te delen en met veel mensen een oplossing te zoeken met de opgelope ervaring door andere mensen..

Ik heb al een paar maanden geleden een saxo gekocht zag er netjes uit een test ritje gemaakt en geen enkel probleem.... maar de problemen komen vanzelf tevoorschijn nadat je de auto in ebzit hebt natuurlijk.. het ergste problem is :

Als ik gas geef dan lijkt het soms dat er geen gas word gegeven en lijkt alsof de auto af slaat.. ik heb olie filter benzine filter boegies bogie kabels etc allemaal vernieuwd (allemaal orginele onderdelen) de filters allemaal schoongemaakt ook de gasklep met een monteur en ben er nogsteeds niet uit gekomen om het probleem om te lossen...

Kan iemand mij hier misschien helpen :(?

mvg

firtina_

Geplaatst door firtina_ (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Mogelijk een sensor die defect is/slechte waarde afgeeft. Even uit laten lezen bij de dealer en sensoren controleren.

firtina_ (0), 14 jaar geleden

Ik wilde het uit laten lezen maar helaas kon dat net niet bij dit auto :(

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Dealer kan de auto zonder problemen uitlezen met de Lexia

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.