Citroën Nemo: olieinterval resetten

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1400HDMI 50KW

Aan iedereen op deze site, kan iemand mij uitleggen hoe je de olieinterval handmatig reset?Let wel op dit instrumentenbord staan geen drukknoppen!alles gaat via een paneeltje aan de linkerstuurkant zogezegd het bedieningspaneel van de boordcomputer.Of is het alléén mogelijk via een uitleesapparaat te wissen?Graag een nuttig antwoord van iemand en op voorhand dank.

JPS auto

Geplaatst door JPS auto (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Nemo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (315) PRO, 11 jaar geleden

alleen met originele uitleesapp.

JPS auto (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor u snel reageren op mijn vraag, ik was het al vergeten dat ik die vraag had ingediend!maar het zou wel kunnen dat het zo is, maar bv.bij een BMW gaat dat toch ook via de boordcomputter en daar werkt het wel bij ,maar aan de antwoorden te zien(1) alléén van u zal er wel geen andere oplossing mogelijk zijn als uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Nemo of stel zelf een nieuwe vraag.