Citroën Xsara Picasso: picasso centr. vergrendeling werkt niet op afstandbediening

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Hallo

van deze picasso werkt de centrale vergrendeling niet op afstandbediening. Als je de auto met de sleutel bediend werkt alles goed, ook de knipperlichten gaan dan knipperen. Ik heb de sleutel met de afstandbediening al vernieuwd en al enkele keren ingeleerd maar zonder resultaat. in deze auto zit al een bsi. Hoe kan ik meten of de auto het signaal van de sleutel ontvangt??

Iemand nog ideeen

bij voorbaat dank

A Wouters

Geplaatst door A Wouters (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

hoe heb je de AB ingeleerd ?


ben je in het bezit van een lexia of proxia ?

A Wouters (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb met de lexia de sleutels opnieuw ingeleerd en daarna kun je de afstandbediening handmatig inleren door het contact aan te zetten en dan 10sec op het vergrendel knopje te drukken, Maar we krijgen de afstandbediening niet aan de gang.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

ok de juiste procedure dus :)


volgens mij moet je om het ontvangst singaal te controleren zijn in de BSI of de ERCAN B (display of data comm uit mn hoofd) ik dacht bij de BSI parameters/handmatig/vergrendeling


reset anders een de BSI naar fabriek instellingen , lijkt op een instellling fout

A Wouters (0) PRO, 15 jaar geleden

Kan ik de bsi met de lexia resetten? Moet hij dan niet opnieuw worden ingeleerd?

Alvast bedankt voor het meedenken

digit (0) PRO, 15 jaar geleden

Is het een nieuw model afstandbediening.Daar zijn veel problemen mee om in te leren.Soms helpt het om een aantal keer te proberen.Volgens Car Lock soms wel 10 keer proberen vaak doet hij het dan in een keer wel.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

wouters als het goed is niet. je kunt deze via internet updaten zeg maar reseten wel ff een auto met lopen motor er aan hangen met start kabels (om te zorgen dat de accu spanning niet onder de 12.5V komt)

A Wouters (0) PRO, 15 jaar geleden

Ja het is een nieuw model afstand bediening maar heb al een keer of 10 opnieuw geprobeert maar lukt niet. Ik kan niet updaten via internet want ben geen dealer dus heb de toegang tot die software niet. Ik denk dat ik er maar een externe unit tussenmaak met een aparte handzender die de cv aanstuurt.

bedankt voor alle hulp.

digit (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou toch even contact opnemen met de leverancier.Bij de onze was het een bekent probleem en ze waren er mee bezig om het op te lossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.