Citroën C5: Radio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

Wat zou de oorzaak kunnen zijn dat na verloop van tijd de originele ingebouwde radio van zijn zenders afgaat. Het begint met een slecht ontvangst en valt daarna helemaal weg. De auto is ook voorzien van een nokia carkit die de radio onderbreekt bij inkomende gesprekken. De storing is ook niet consequent, dus dat maakt het nog eens moeilijker. Wie zou mij hierin kunnen adviseren?

Harrewar

Geplaatst door Harrewar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

als de radio van zijn zenders af is is op dat moment ook het klokje van tijd dan moet je in de richting gaan denken van de accu
als alleen de radio deze storing heeft kan het probleem zich in de radio bevinden

Harrewar (0), 16 jaar geleden

[quote=Harrewar]Wat zou de oorzaak kunnen zijn dat na verloop van tijd de originele ingebouwde radio van zijn zenders afgaat. Het begint met een slecht ontvangst en valt daarna helemaal weg. De auto is ook voorzien van een nokia carkit die de radio onderbreekt bij inkomende gesprekken. De storing is ook niet consequent, dus dat maakt het nog eens moeilijker. Wie zou mij hierin kunnen adviseren?[/quote]
Bedankt voor de reactie. Zal er eens op letten of ook de klok van slag is, laat het je nog weten.

Harrewar (0), 9 jaar geleden

Achter de radio zaten stekkers die verbonden waren met de toen aanwezige carkit. Carkit na verloop van tijd losgekoppeld en daarna geen problemen meer met het uitvallen van de radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.