Citroën C15: Rem probleem c15

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Remdruk bij niet lopende motor is in orde,echter bij lopende motor trap je het pedaal tot bijna op de grond,door pompend remmen is er weer druk,als het daarna weer even duurt voordat je remt trap je hem weer helemaal weg .de hoofdrempomp heb ik hiervoor al vervangen en alles ontlucht.wie weet de oplossing voor dit probleem? M vr gr.PdB.

Laan1b

Geplaatst door Laan1b (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C15? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BFW (0), 14 jaar geleden

Remcilinder al nagekeken?

Laan1b (0), 14 jaar geleden

Remklauwen van schijf rem zijn vorig jaar vervangen ,achter cilinders en remdruk verdeler zijn in 08 en in 09 vernieuwd.

Beunhaas (515) PRO, 14 jaar geleden

[quote=Laan1b]Remdruk bij niet lopende motor is in orde,echter bij lopende motor trap je het pedaal tot bijna op de grond alles ontlucht.de M vr gr.PdB.[/quote]
Dat is natuurlijk nonsens.
Je bent gewoon niet sterk genoeg om het pedaal door de luchtbel te drukken.
Kan alleen maar lucht zijn.

Laan1b (0), 14 jaar geleden

Remprobleem bij c 15 is opgelost ,een van de remklauwen die vorig jaar vervangen zijn [waren niet nieuw] zat vast , los gemaakt en hij remt weer als een nieuwe. BFW en Beunhaas bedankt voor jullie reactie m vr gr.Laan1b

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C15 of stel zelf een nieuwe vraag.