Citroën Bx: Schokken

Bouwjaar: 1991

Ik heb sinds enige tijd last van schokken tijdens het rijden. In eerste instantie dachten we dat het aan de bezine kwaliteit lag. Dit leek zo maar nu komt het weer terug (zelfs met een tank vol V-Power ongelood) Ik heb de adapteive waarden gewist mbv van uitleg op de Lasaulec cdrom. Ik dacht dat het over was maar ik reed vanavond 120km/u op de snelweg en weer ging hij schokken en het lampje van rechtsboven een uitlaat symbool met 3 kringeltjes erboven ging branden. Volgens het Citroen boek dat bij de auto hoort wordt dit lampje niet gebruikt.

Kan iemand mij vertellen wat ik nog kan doen. Ik heb een goede vriend die een garage heeft en waar ik kan "sleutelen". Hij heeft echter geen tijd daarom richt ik deze vraag aan jullie!!

Ronald

ronalddk

Geplaatst door ronalddk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën BX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bmm (0), 18 jaar geleden

Het lampje wat brandt is het motormanagement lampje.
Als je de storingcodes uitleest weet je wat de oorzaak is waarom het lampje brandt. Mogelijk is dat ook de oorzaak van het schokken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën BX of stel zelf een nieuwe vraag.