Citroën C5: Spontaan linker raam los bij ruitenwisser gebruik

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Als de klant de ruitenwissers gebruikt gaat regelmatig het linker raam automatisch los! Bij de citroen dealer kennnen ze het probleem niet. Wie kan ik mijn helpen.

Gr Autobedrijf Mulders

autobedrijfmulders

Geplaatst door autobedrijfmulders (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

Ik zou eerst proberen de ramen opnieuw in te leren, door accu een half uur af te koppelen en daarna ramen één voor één omlaag (20 sec. knop vasthouden) en omhoog (idem) te doen, links voor als laatste.

stefaan11093 (0) PRO, 16 jaar geleden

motor op ruitmecaniek defekt

Blade_357 (0) PRO, 16 jaar geleden

Het linker portiermoduul is de standen kwijt van de ruit LV. Ramen proberen opnieuw in te leren (accu loshalen, 2 min. wachten. Aansluiten, 2 min. wachten) Daarna ruit ophoog en naar beneden doen en in uiterrste stand de bedienignsknop een paar keer vasthouden.
Dan moet het probleem weg zijn.
Is het probleem nog aanwezig of komt het op korte termijn terug? Dan moet het portiermoduul vervangen worden.

Keimpen (0) PRO, 15 jaar geleden

Wij hebben eenzelfde gaval maar dan met de rechter portierruit. Dus als je de wissers aanzet gaat na een paar seconden de rechter portierruit half open. Wat was bij jullie de oplossing ?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.