Citroen Jumper 2013: Start alleen op startpiloot

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4H03, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 110

Heren/ Dames,

Al enige tijd heb ik een Jumper in de werkplaats staan met startproblemen, deze auto start in de ochtend niet, hij komt niet aan de gevraagde hoge druk volgens meetwaarde blok. Op het moment dat ik iets remreiniger in de inlaat spuit dan pakt hij aan en loopt hij meteen zuiver. hij haalt dan ook zijn gevraagde druk. start toerental is ongeveer 340 t/m
Ik heb de hogedrukpomp al vervangen. als de auto eenmaal gelopen heeft dan start hij de rest van de dag ook goed zonder problemen. iemand die een idee heeft wat dit probleem kan zijn? Ik dacht misschien de lagedruk, maar als ik de auto op contact zet dan heb ik 3 a 4 bar op de hogedrukpomp staan. de motor loopt storing vrij.

Jeroen-erwin

Geplaatst door Jeroen-erwin (100) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (755) PRO, 6 maanden geleden

Verstuivers al eens laten testen?

check

Beste antwoord, geplaatst door Jeroen-erwin (100) PRO, 6 maanden geleden

Gisteren nog een extra massa aangelegd en het probleem is verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.