Citroën Zx: Storing centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 D

Ik heb een storing met de CV van mijn ZX (break). Soms werkt hij wel - soms niet. Als hij niet werkt, krijgt hij alleen een -open- signaal. Dus je hoort in LVdeur en achterklep gezoem en ziet de knopjes wel bewegen, maar sluiten ho maar. Zo nu en dan krijg ik datzelfde effect (van open gaan) bij het geheel sluiten van het linkervoorruit (elektrisch) Het maakt overigens geen verschil of ik het met de sleutel of met de afst.bed. probeer. Ik ben heel benieuwd of iemand hier een helder licht over schijnen kan!

valnix

Geplaatst door valnix , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

sebascitroen, 14 jaar geleden

ik zou de stekker op het portier even controleren of die goed zit en of er geen vocht in zit dit heb ik mijn zx ook gehad waardoor de CV ook slecht werkte, en anders moet je het deur paneel er even afhalen om daar de draden te controleren. is heel makkelijk te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën ZX of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.