Citroën C2: Vermogensverlies bij c2 vts.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16v

Hallo,

Een tijdje geleden kreeg ik een probleem. Tussen 3000 en 4000 toeren heeft hij bijna geen vermogen meer, het vermogen valt volledig weg. Ik dacht dat het aan mijn luchtfilter lag, maar die is vervangen en nog steeds hetzelfde probleem. Hij heeft al 3 dagen bij de garage gestaan, maar ze kunnen geen probleem vinden, en volgens hen loopt hij zoals het moet. daarna weer bij de garage en hebben ze het gaskleppenhuis vervangen. en jawel zonder success Zou iemand misschien weten wat het probleem zou kunnen zijn. De topsnelheid is intussen gezakt naar 186. Persoonlijk denk ik dat het iets te maken heeft met het injectie systeem.

thx

Johan

auto heeft 22000 gelopen is gekomen met 17000km.

BJ1281

Geplaatst door BJ1281 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

wat voor storingen staan er in de m.m.computer en hoe staan de parameters bij deze toerentallen
is de m.m.comp. wel up to date of is er een chiptuning geweest er zijn nu meer vragen dan juiste antwoorden

BJ1281 (0), 16 jaar geleden

De computer geeft aan dat er geen problemen zijn, of die uptodate is.. denk het wel. (bij citroen op binchorst denhaag) parameters.. kan het opvragen. en zeker geen chiptuning gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C2 of stel zelf een nieuwe vraag.