Citroën C2: stoten bij acceleratie

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

deze auto heeft als klacht:stoten bij acceleratie
we hebben de foutcodes uitgelezen:u0028 niet gedocumenteerde foutcode en p1378 niet gedocumenteerde foutcode tevens hebben we contact gehad met dealer volgens hem kwam het nog wel eens voor dat er water op de stekker v/d injector 4e cilinder kwam en deze slecht contact zou hebben.
(hebben we gecontroleerd is goed)
wie heeft er nog een idee.????

groeten jurgen

harrynijboer

Geplaatst door harrynijboer (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

je kan proberen met een steuntje op het gasklephuis te monteren dit werkt meestal afdoende tussen spruitstuk en gasklephuis monteren
vaak storing in geheugen (copieren gasklepstand) vooral in de opwarmperiode inhouden en toerental wisselingen

citroenmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

laat hem eens uitlezen mbv een andere (dealer) testkast, die koppelt waarschijnlijk wel een omschrijving aan de foutcodes, vooral die p1375 komt me erg bekend voor namenlijk.
Dan kun je iets gerichter zoeken.
En de stekker van injector 4 is die aan distributiekant, dus niet bij de versnellingsbak, en dan is meestal de injector zelf kapot gegaan door het water en is aan de stekker niet veel te zien. Dit is echter vooral bij c3, en eigenlijk nooit bij de c2. Bij de c3 zit daar nl de ruitsproeier boven.

citroenmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

**

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C2 of stel zelf een nieuwe vraag.