Citroën Xsara Picasso: versnellingsbak olie

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

met het plaatsen van een andere veerpoot is er iets versnellingsbak olie weggelopen nu mijn vraag kun je dat oliepeil meten en zo ja waar zit dat
moet het bijvullen of kan dit geen kwaad

hanneke51

Geplaatst door hanneke51 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 8 jaar geleden

ongeveer op de lijn van de aandrijfassen zit aan de voorzijde van de bak, of op de kont van de bak een inbus vulplug of een plug met een inwendig vierkantje.
Deze plug eruit halen en door dit gat olie bijvullen tot deze overloopt door het gat.
Dan is de bak weer op peil.
gebruik wel de juiste versnellingsbak olie, verkrijgbaar bij een automaterialen zaak.

hanneke51 (0), 8 jaar geleden

ik heb nog een vraag mijn dynamo is vervangen (2e hands) heeft het weken goedgedaan nu brande 1x mijn acculampje volgens iemand zou de riem? niet strak genoeg staan is dat mogelijke dat daar wat speling op staat het betreft een citroen picasso bj 2002

hanneke51 (0), 8 jaar geleden

wij hebben het gevonden waar je de versnellingsbak olie moest bijvullen bedankt

kaleido 1 (945) PRO, 8 jaar geleden

Gebruikte dynamo is altijd gokken , als de riem te slap ligt kan het daar aan liggen , maar is deze op spanning dan wordt de dynamo wederom een verdachte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.