Citroën Bx: Verversen van de LHM olie veersysteem

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 TU3A

Wie kan mij vertellen hoe ik de olie kan verversen van het hydro veersysteem, de olie is vuil en rechtsachter is hij soepeler dan de andere 3 veerpoten of zou dat er op kunnen duiden dat deze kapot is, het systeem is biet lek.
Groeten Rob

alfarob62

Geplaatst door alfarob62 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën BX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harnak (0), 14 jaar geleden

Dit vind ik toch wel een karweitje voor iemand met een beetje citroen ervaring.
deed zelf elke 2 jaar alle veerbollen en stuurbol vervangen , oliereservoir eruit uitkijken met slangetjes eraf halen zitten kogeltjes in, uitspoelen en zeef schoonmaken terug zetten vullen en ontluchten eerst nippel bij de stuurbol dan bij de wielen oja wagen eerst in de laagste stand en bij het vullen in de hoogste stand oliepeil controlerenen niet er onder gaan liggen heb iemand gekend die er zijn arm mee kwijt is geraakt zat tussen de auto en de brug dit is de fijnste auto die ik ooit heb gereden 10 jaar lang kwa vering kon je nog eens met 90 km over een verhoging

b.rozema (0), 14 jaar geleden

kijk even op citroenforum.nl klikken op forum en dan naar bx daar staat wel ergens hoe het moet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën BX of stel zelf een nieuwe vraag.