Citroën Xsara: Verwarmde spiegels

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

weet iemand of er een aansluiting al zit voor elektriesche spiegels met verwarming op de citroen xsara break 2002 1.6 ze zijn wel tekoop namelijk, en rechts is wel elektriesch en links niet, zou ook graag weten hoe je dat dan evt kan aansluiten, ik was opzoek naar een vraagbaak maar dat is niet te vinden voor mijn 2002 versie

Nicksy1980

Geplaatst door Nicksy1980 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Als de auto rechts wel een electrische Spiegel zit ga ik er van uit dat er links ook eentje hoort.
Je kan de deurbekleding even loshalen om te kijken of er een stekker los in de deur hangt, dan is het verhaal namelijk erg simpel.

Nicksy1980 (0), 10 jaar geleden

maar hoe weet ik dan of ik er verwarmde spiegels op kan plaatsen? en hoe kan ik links laten aansturen er zit geen dingentje voor in mijn auto

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Dan moet je eerst even kijken hoe de bedieningsknop van de rechter Spiegel eruit ziet, en ook waar die geplaatst is.
Als die knop in je middenconsole of tunnelbak zit dan kun je de knop waarschijnlijk omschakelen van de linker Spiegel naar de rechter Spiegel.
Als dat zo is dan zal waarschijnlijk de bedrading voor de linker Spiegel al in de deur zitten.

Volgens mij zijn bij deze auto's de spiegels standard al verwarmd.
Je kan de rechtse Spiegel even helemaal in de uiterste stand zetten en dan voorzichtig achter het spiegelglas door kijken of er draadjes aan zitten, als dat zo is dan is de rechtse Spiegel in ieder geval verwarmd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.