Citroën Saxo: Verwijderren dashboard

Bouwjaar: 2000

Hey,

Zou graag mijn dashboard verwijderren omdat mijn kachelradiateur kapot is en ik er zo niet bijkan.
Heb ongeveer alles losgemaakt van bouten en schroefjes, zoals beschreven staat in mijn vraagbaak, maar kan het dashboard er niet echt afkrijgen.
Is hier een speciale manier voor ofzo?
Als ik er aan trek geeft het wel een beetje mee, maar het lijkt nog ergens vast te zitten (met klemmetjes ofzo?)

Het gaat hier om een 1.6 16v van midden 2000.

Alle hulp is welkom en alvast bedankt.

Groetjes,

Andy

Andy406

Geplaatst door Andy406 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Andy406 (0), 19 jaar geleden

Niemand die hier iets meer over kan vertellen??

Is maar een triestige zaak dan.

Groetjes,

Andy

citrofreak (0), 19 jaar geleden

Als het klemt zal er ZEKER nog ergens een boutje zitten dat je vergeten bent. Ben momenteel ook bezig met vervangen van de kachelradiator van mijn Xsara. Der was ook een vijsje dat ik na lang zoeken gevonden heb (mits wat hulp). Vooral in middenstuk helemaal onderaan goed kijken.
Let er ook op dat je het juiste type kachelradiator bestelt. Er zijn 2 verschillende nl BEHR en Valeo. Op het omhulsel van de kachelradiator staat er hier en daar wel een van de twee merken op. Toch zeker bij Xsara en Xantia.

Grtz

penrose.l (0), 19 jaar geleden

Ja heb ik gehad met een 1.4i ZX.
Je moet met de beitel achter de asbak ( asbak eruit halen ) een klein stukje plastic losbeitelen. Dan kun je alles eruit halen.
Anders kan het ook wel maar dan moet je handrem en pook etc alles eruit halen. Is makkelijker met een beitel achter de asbak zie je toch niets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.