Citroën Jumpy: water onder vloermat

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDi

Er komt op de een of andere manier water onder de rubber vloermat. Bij de pedalen zit een scheurtje, als je daar op drukt bubbelt er (schoon) water uit. Nu ben ik bang dat de bodem langzaam wegrot omdat er constant vocht op staat. De Jumpy heeft beslist nergens lekkende roestgaten of iets dergelijks (helemaal na negen jaar nog nergens roest trouwens aan het koetswerk!) waar het naar binnen kan lopen. Is er bij iemand bekend of er ergens op een bepaalde plek vanaf buiten water langs tussen de vloer kan lopen of dat dit een onoplosbaar probleem is? Alvast dank! Gertjan

Oudisleuker

Geplaatst door Oudisleuker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumpy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Hallo Gertjan, zit er een schuifdak in je wagen, het zou kunnen dat de afvoer verstopt is, en daardoor het water in je wagen binnenkomt.
Het is ook mogelijk dat er een lek is in het verwarmingsradiator, als u bedampte ruiten krijgt tijdens het rijden , zou dit erop kunnen wijzen, het peil van de koelvloeistof zakt dan ook met beetjes.
Bruno

De W (0) PRO, 13 jaar geleden

idd, check eerst even je verwarmingsradiator, eveneens je afvoer van condens van de airco (als de wagen ac heeft natuurlijk)
deze kunnen ok verstropt geraken mits wat vuil in het kanaatlje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumpy of stel zelf een nieuwe vraag.